Вітаю Вас


на персональному блозі майстра виробничого навчання

Бондар Ганни Вікторівни


з професії: Діловод. Адміністратор. Касир (установи)

четвер, 29 листопада 2018 р.

Новий рік 2019: у чому зустрічати рік Жовтої Земляної Свині

 Новий рік 2019: колір свята та у чому зустрічати рік Земляної Жовтої Свині





Новий рік 2019 буде роком Жовтої Земляної Свині згідно із китайським календарем. Колір свята – від гірчичного до коричневого. Щоб задобрити покровительку року, астрологи радять ретельно підійти до питання, у чому зустрічати Новий рік.
Зірки обіцяють всім без винятку фінансове і сімейне благополуччя. Але за умови позитивного настрою і сумлінності. Щоб все збулося, необхідно і самому докласти зусиль.
Як вже відомо, Новий рік 2019 пройде під знаком Жовтої Земляної Свині (Кабана), яка завдяки своїй поступливій і терплячій натурі, обіцяє принести безліч позитивних змін в життя кожної людини. Свиня належить до священних тварин, їй властиві такі якості, як:

щирість;
оптимізм;
працьовитість.
Фінансистів та економістів чекає не менш райдужна перспектива. Ризики, пов'язані з інвестиціями, будуть мінімальні. А тим, хто досі не наважувався на серйозні стосунки, у рік Свині астрологи радять нарешті обзавестися сім'єю і дітьми.

Як зустрічати свято

Чого ці тварини не терплять точно, так це самотності і зради. Відповідно, головне зимове свято потрібно відзначити весело в колі близьких серцю людей. Це принесе задоволення і вам, і покровительці 2019-го року.

Що вдягати на Новий Рік 2019

Перш за все, потрібно визначитися, в якому кольорі зустрічати 2019 рік. Ключові слова в назві символу нового року – "жовта" та "земляна". Отже, саме таким відтінкам і потрібно віддати перевагу. У тренді – природна колірна гама, до якої належить:
  • коричневий
  • зелений
  • жовтий
Прекрасним вибором для зустрічі Нового 2019-го року стане вечірнє плаття з пишною спідницею, довжина якої може змінюватись залежно від ситуації.

1 коментар: