Вітаю Вас


на персональному блозі майстра виробничого навчання

Бондар Ганни Вікторівни


з професії: Діловод. Адміністратор. Касир (установи)

понеділок, 8 грудня 2014 р.

Не зважаючи на те, що на дворі вже 8 грудня, а за вікном так і немає снігу в кожного у нас десь глибоко у душі святковий новорічний настрій. І мені дуже захотілося розповісти про Новий Рік та рік в основному який до нас потроху наближається, а саме рік кози.

Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях.
Незважаючи на те, що Новий рік - одне з небагатьох свят, що об`єднує все людство, за всіх часів у різних народів існували й існують свої традиції зустрічі Нового року та своя святкова атрибутика. 

Наступний 2015 рік, буде роком Кози (Вівці) – так виходить за стародавнім китайським гороскопом. Згідно зі східним місячним календарем Коза вступить у свої права 19 лютого 2015 року. Існує традиція, згідно з якою, у кожного року є не тільки тварина-покровитель, але й свій колір. А якого ж кольору буде 2015 рік Кози (Вівці), відповідаємо – синього!
Вівця незалежно від породи, кольору і т.д, завжди легковажна і непостійна, її відрізняє мінливий настрій і легкий характер. І життя у нас видасться таким же – буде все від нестримних веселощів до затяжної депресії. Будьте готові до цього, і тоді прожити ці 12 місяців ви зможете безтурботно і без особливих проблем. Коза синього кольору – тварина обережна, а тому період обіцяє бути спокійним за умови, що ви задобрите господиню року.
Цикл в рамках китайського гороскопу повторюється кожні 12 років. Таким чином, ми можемо озирнутися назад і побачити, що Коза або Вівця вже не раз панувала над минулими роками. Далекий 1991 р. за східним календарем був роком металевої Вівці, але білого кольору, це був час змін і тривог, можливо, тому багато людей почали у 1991 р. життя з чистого білого аркуша.
На противагу білому 1991 р., настав 2003-й рік чорної Кози (Вівці) – це був несподіваний час перетворень і змін. Тепер, через 12 років, настає 2015 рік Кози якого кольору, як ми з’ясували - синього. Тут вже немає незайманого білого або похмурого чорного, вже немає крайнощів. На зміну білому і чорному приходить колір ясного неба або спокійного моря – синій, а значить рік принесе нам спокій і щастя, мир і любов.





1 коментар: